Twee weken levertijd

Twee weken levertijd

Het is mogelijk om uw trap te bestellen met slechts twee weken levertijd. Om deze korte levertijd te garanderen moet de bestelling wel aan enkele voorwaarden voldoen, namelijk:

  • U meet de trap zelf in, en plaatst de trap zelf;
  • U komt de trap zelf ophalen op locatie De Veken 211 te Opmeer;
  • De twee weken levertijd gaan in ná goedkeuring op de tekening en ontvangst van de 40% aanbetaling indien niet al via iDeal betaald.

Hoe gaat het in zijn werk?

U stuurt ons informatie over de trap die u wilt bestellen, met daarin een ingevuld inmeetformulier. Deze inmeetformulieren kunt u hier vinden. Wanneer wij het inmeetformulier en omschrijving van de trap hebben ontvangen, krijgt u van ons een offerte op basis van de opgegeven informatie. Bij een akkoord van de offerte, volgt er een opdracht en aanbetalingsfactuur van 40% van het totale bedrag. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij een uitgewerkte computertekening van de trap met uw maatvoering. Nadat wij de tekening gecontroleerd en geaccordeerd retour hebben gekregen, gaan de twee weken levertijd in. U ontvangt dan ook gelijk een datum waarop u de trap kunt ophalen op de Veken 211 te Opmeer. Het resterende bedrag kunt u daar per pin voldoen.