De houten steektrappen van TBW Trappen

Bij TBW Trappen kunt u heel gemakkelijk uw houten steektrap zelf samenstellen en bestellen. Daarbij kunt u kiezen uit de drie verschillende houtensoorten; vuren, mahonie of eiken. En kunt u uw trap voorzien van hekwerk, leuningen en / of antislip. Tevens hebt u de keuze uw trap zelf in te meten en te plaatsen óf u kunt er voor kiezen om het door TBW Trappen te laten doen. Wij komen dan de nieuwe trap inmeten en verzorgen de montage van uw nieuwe trap. Er is zelfs de mogelijkheid u te laten adviseren door één van onze trappenspecialisten in één van onze showrooms.

Het kostenplaatje

De prijzen van onze houten steektrappen zijn gebaseerd op een verdiepingshoogte van ca. 270 centimeter, een optrede van ca. 19,5 centimeter, een aantrede 18,5 centimeter en een breedte van ca. 80 centimeter. Is de hoogte van jouw toekomstige nieuwe trap hoger of lager dan de standaard 270 centimeter? Of is de trap veel breedte dan 80 centimeter? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Al onze trappen zijn maatwerk en een eventuele minder- of meerprijs zal netjes worden verrekend. 

Door de verschillende opties aan of uit te zetten zie je precies zien wat jouw maatwerk trap gaat kosten. Denk je dat jouw trap qua maatvoering erg afwijkt, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.