Levertijd & verzendkosten

Levertijd

De levertijd van onze trappen bedraagt ca. vijf weken na akkoord op de productietekening. Echter is de periode daarvoor ook van belang én de manier van leveren. Zo is de levertijd - als jij als klant zelf inmeet, de trap zelf komt halen én de trap dus ook zelf plaatst - dus ca. 5 weken nadat je onze productietekeningen hebt goedgekeurd. Als TBW-Trappen.nl de trap moet inmeten of inmeten én plaatsen, is de levertijd na akkoord op de tekening nog steeds ca. 5 weken maar is de aanloop naar de inmeetafspraak ook ca. 5 en is de totale tijd die het proces in beslag neemt dus ca. 10 weken. Kort samengevat:

  • Levertijd zonder inmeten en plaatsen: ca. 5 weken na akkoord op productietekening(en).
  • Een compleet traject mét inmeten of inmeten én plaatsen: minimaal 11 weken waarbij minimaal 5 weken voor levering ingemeten moet kunnen worden.

Verzendkosten / transportkosten

Het transport van onze trappen binnen Nederland en België regelen wij via Koeriersdienst Heerhugowaard. Voor transport binnen Nederland rekenen wij €125,- per trap. Voor een trap naar België rekenen wij €250,- per trap. Dit geldt natuurlijk alleen als de trap niet door TBW-Trappen.nl wordt geplaatst. Want in zo'n geval, komt de trap mee met de montageploeg en is het transport GRATIS.