Stalen trap

Naast houten trappen, levert TBW Trappen ook stalen trappen. Daarbij is er de keuze tussen simpele eenvoudige volledig stalen trappen voor kleine ruimtes tot ware design trappen waarbij de treden uit staal maar ook uit hout of kunststof vervaardigd kunnen worden. TBW Trappen is leverancier van Spira (BE). Op dit moment zijn wij druk bezig het assortiment te vernieuwen en aan te vullen.

Stalen Trap voor iedere ruimte

Een stalen steektrap is een eenvoudige en praktische keuze voor ruimtes waar ruimtebesparing belangrijk is. Deze trappen zijn recht en compact, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere ruimtes. Ondanks hun eenvoudige ontwerp, zijn stalen steektrappen sterk en duurzaam, en kunnen ze een aanzienlijk gewicht dragen.

Een stalen halfslag trap is een elegante en ruimtebesparende oplossing voor uw huis of kantoor. Deze trappen draaien halverwege om, waardoor ze minder ruimte innemen dan traditionele rechte trappen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw specifieke esthetische voorkeuren.

Voor degenen die op zoek zijn naar een echt uniek en opvallend element in hun huis of kantoor, bieden wij stalen designer trappen aan. Deze trappen zijn ware kunstwerken, met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Ze kunnen worden vervaardigd met stalen, houten of kunststof treden, afhankelijk van uw voorkeur. Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt, waardoor uw ruimte een uniek en modern gevoel krijgt.

Stalen Trap voor Binnen en Buiten

Stalen trap zijn een uitstekende keuze voor binnenruimtes. Ze zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar ook stijlvol en modern. Ze kunnen worden aangepast aan elke interieurstijl, van industrieel tot minimalistisch. Onze stalen trappen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen, zodat ze perfect passen in uw interieur.Onze stalen trappen voor buiten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal dat is behandeld om roest en corrosie te weerstaan. Deze trappen zijn ideaal voor tuinen, terrassen en andere buitenruimtes. Ze zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een modern en strak element toe aan uw buitenruimte.