De houtsoorten in onze trappen

Bij TBW-Trappen begrijpen we dat de keuze voor een houten trap verder gaat dan alleen het model of de afwerking; de houtsoort speelt een cruciale rol. Daarom bieden we in onze webshop een selectie van de meest populaire houtsoorten, inclusief vier unieke houtsoorten en twee exclusieve combinaties. Ontdek hieronder de mogelijkheden die we direct via onze webshop aanbieden.

Eiken & Vuren

De vuren trap met eiken treden combineert de betaalbaarheid van vurenhout met de luxe en duurzaamheid van eiken treden, ideaal voor een stijlvolle en praktische woning.

Eiken

De eiken trap biedt ongeëvenaarde sterkte en een tijdloze uitstraling, perfect voor wie op zoek is naar een elegante en duurzame trapoplossing.

Fraké & Vuren

De vuren trap met fraké treden heeft een unieke combinatie die de lichte uitstraling van vurenhout paart aan de exotische charme van fraké treden, voor een opvallend interieuraccent.

Fraké

De fraké trap staat bekend om zijn opvallende textuur en robuustheid, een uitstekende keuze voor een opvallende en natuurlijke look.

Mahonie

De mahonie trap biedt een rijke, dieprode kleur en uitzonderlijke duurzaamheid, ideaal voor een luxueuze en verfijnde uitstraling.

Vuren

De vuren trap combineert lichtheid en sterkte, waardoor het een betaalbare en veelzijdige keuze is voor elk huis, gemakkelijk aan te passen aan elke stijl.

Most Viewed Products

Niet gevonden wat u zocht? Als u specifieke vragen heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en de juiste oplossingen te bieden.