Snel een trap nodig?

10 werkdagen levertijd

Het is mogelijk om een houten trap te bestellen met slechts ca. 10 werkdagen levertijd. Om deze korte levertijd te garanderen moet de bestelling wel aan enkele voorwaarden voldoen, namelijk:

  • Je meet de trap zelf in, en plaatst de trap zelf;
  • Je komt de trap zelf ophalen op locatie De Veken 211 te Opmeer;
  • De levertijd gaan in ná goedkeuring op de tekening én ontvangst van de 40% aanbetaling indien niet al via iDeal betaald.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Bestel je trap via onze webshop of mail je informatie over de trap die je wilt bestellen, met daarin een ingevuld inmeetformulier. Deze inmeetformulieren kun je hier vinden.
  2. Wanneer wij het inmeetformulier en omschrijving van de trap hebben ontvang en, krijg je van ons een offerte op basis van de opgegeven informatie als je de trap nog niet via onze webshop hebt besteld.
  3. Bij een akkoord van de offerte, volgt er een opdracht en aanbetalingsfactuur van 40% van het totale bedrag. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij een uitgewerkte tekening van de trap met de maatvoering.
  4. Nadat je de tekening hebt gecontroleerd en geaccordeerd retour mailt, gaan de vier weken levertijd in.
  5. Zodra de trap voor productie is ingepland, ontvang je de eindfactuur. Je ontvangt dan ook gelijk een datum waarop je de trap kunt ophalen op de Veken 211 te Opmeer.
  6. Nadat de eindfactuur is voldaan, kan je een afspraak in plannen om te trap te komen halen.