Inmeetformulier

Zelf inmeten

Inmeten is een secuur klusje maar geen raketwetenschap en dus in de meest voorkomende situaties heel goed zelf te doen! Er zijn een aantal belangrijke punten waarop gelet moet worden tijdens het inmeten. Zo is de hoogte - gemeten van de vloer naar de bovenkant van de verdiepingsvloer natuurlijk erg belangrijk. Maar ook de afmeting van het trapgat en de dikte van de verdiepingsvloer zijn erg belangrijk. Met behulp van het inmeetformulier weet je zeker dat je niets vergeet. 

Het insturen van de inmeetgegevens kan je doen direct na het plaatsen van een bestelling via de email. En wees gerust, je ontvangt altijd eerst een productietekening ter controle. Pas ná jouw akkoord op de maatvoering zal de trap in productie genomen worden. 

Inmeetformulier downloaden

Download het juiste inmeetformulier, vul het formulier in mail naar: info@tbwtrappen.nl met als onderwerp je bestelnummer. Heb je nog geen bestelling geplaatst omdat je eerst een offerte wil ontvangen? Ook geen probleem. Mali je inmeetformulier dan vandaag nog samen met jouw wensen naar ons door en wij zorgen ervoor dat je binnen 48 uur een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangt. 

Inmeetformulier steektrap
Inmeetformulier onderkwart linksdraaiend
Inmeetformulier bovenkwart linksdraaiend
Inmeetformulier halfslag linksdraaiend
Inmeetformulier halfslag dubbel spil linksdraaiend
Inmeetformulier onderkwart rechtsdraaiend
Inmeetformulier bovenkwart rechts draaiend
Inmeetformulier halfslag rechtsdraaiend
Inmeetformulier halfslag dubbel spil rechtsdraaiend


Toch liever niet zelf inmeten?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen jouw trap te laten inmeten door één van onze vakmensen. 

Voor €199,00 komen we bij je langs om de trap in te meten, zodat je verzekerd bent van een juiste maatvoering. Tijdens het bestelproces kom je deze optie vanzelf tegen.

Heb je liever dat we eerst komen inmeten voordat je over wil gaan tot een bestelling? Dat kan ook! Klik op de button voor meer informatie.

TBW Trappen op Twitter