Halfslag trap enkel spil

De open halfslag trap van TBW Trappen

Bij TBW Trappen kun je heel gemakkelijk een open halfslag trap zelf samenstellen en bestellen. Daarbij kun je kiezen uit de vier verschillende houtensoorten; vuren, mahonie, eiken of fraké. Daarnaast kun je jouw trap bijvoorbeeld voorzien van hekwerk, leuningen of antislip. Tevens heb je de keuze jouw trap zelf in te meten en te plaatsen óf kun je er voor kiezen om het door TBW Trappen te laten doen. Wij komen dan de nieuwe trap inmeten en verzorgen de montage van jouw nieuwe open halfslag trap. Er is zelfs de mogelijkheid je te laten adviseren door één van onze trappenspecialisten in één van onze showrooms.

Het kostenplaatje

De prijzen van onze open halfslag trappen - ook wel een trap met twee kwarten of een dubbel kwart trap genoemd - zijn gebaseerd op een verdiepingshoogte van ca. 260 centimeter, een optrede van ca. 20 centimeter, een aantrede 18,5 centimeter en een breedte van ca. 80 centimeter. Is de hoogte van jouw toekomstige nieuwe trap hoger of lager dan de standaard 260 centimeter? Of is de trap veel breedte dan 80 centimeter? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Al onze trappen zijn maatwerk en een eventuele minder- of meerprijs zal netjes worden verrekend. 

Door de verschillende opties aan of uit te zetten zie je precies zien wat jouw maatwerk trap gaat kosten. Denk je dat jouw trap qua maatvoering erg afwijkt, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.