De houten steektrappen van TBW Trappen

Bij TBW Trappen kun je heel gemakkelijk jouw houten steektrap zelf samenstellen en bestellen. Daarbij kun je kiezen uit de drie verschillende houtensoorten; vuren, mahonie of eiken. Maar ook een combinatie van vuren met treden uit fraké of eiken is mogelijk. Daarbij kan je jouw nieuw te bestellen trap voorzien van hekwerk, leuningen en / of antislip. Tevens hebt je de keuze jouw trap zelf in te meten en te plaatsen óf je kunt er voor kiezen om het door TBW Trappen te laten doen. Wij komen dan de nieuwe trap inmeten en verzorgen de montage van jouw nieuwe trap. Er is zelfs de mogelijkheid je te laten adviseren door één van onze trappenspecialisten in onze showroom in Opmeer.

Het kostenplaatje

De prijzen van onze houten steektrappen zijn gebaseerd op een verdiepingshoogte van ca. 260 centimeter, een optrede van ca. 20 centimeter, een aantrede 18,5 centimeter en een breedte van ca. 80 centimeter. Is de hoogte van jouw toekomstige nieuwe trap hoger of lager dan de standaard 260 centimeter? Of is de trap veel breedte dan 80 centimeter? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Al onze trappen zijn maatwerk en een eventuele minder- of meerprijs zal netjes worden verrekend. 

Door de verschillende opties aan of uit te zetten zie je precies zien wat jouw maatwerk trap gaat kosten. Denk je dat jouw trap qua maatvoering erg afwijkt, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.