Eiken trap

Een Eiken Trap als duurzame oplossing

Een eiken trap is niet alleen een praktische verbinding tussen verdiepingen, maar ook een statement van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Met zijn robuuste eigenschappen en unieke nerfpatronen biedt eikenhout een combinatie van sterkte en esthetiek die weinig andere materialen kunnen evenaren. Elke eiken trap voegt een warme, uitnodigende sfeer toe aan uw huis, terwijl het ook een duurzame keuze is die generaties lang mee kan gaan.

Voordelen van een Eiken Trap

  • Duurzaamheid: Uitermate sterk en bestand tegen intensief gebruik.
  • Natuurlijke Schoonheid: Voegt met zijn rijke texturen en kleuren een natuurlijk element toe aan uw interieur.
  • Veelzijdigheid: Past in elk interieur dankzij de aanpasbaarheid met diverse afwerkingen.
  • Waardeverhogend: Een waardevolle investering die de waarde van uw woning verhoogt.

Een eiken trap is dus meer dan alleen een functioneel element; het is een duurzame, esthetische keuze die comfort en klasse aan uw huis toevoegt.

EIKEN TRAPPEN VAN TBW

Het eiken dat wordt gebruikt voor de trappen van TBW-Trappen.nl is Europees eiken. Eiken is een hardhout soort en zeer duurzaam. Europees eiken heeft een warme uitstraling en is zacht van kleur maar laat zich ook prima op kleur brengen met een olie. De treden en trapbomen van onze eiken trappen worden vervaardigd uit 3,8 centimeter dik massief Europees eiken. De stootborden zijn van 1,5 centimeter dik massief eiken.

  • Herkomst: Europa Botanische
  • Naam: Quercus Petraea

Staat jouw trap er niet tussen? Geen zorgen! Laat ons jouw specifieke voorkeuren weten en wij stellen een persoonlijke offerte voor je samen. Neem direct contact met ons op om samen jouw ideale trap te creëren.