Fraké & vuren trap

Vuren trap met fraké treden

Wil je net even iets anders dan een 'standaard' trap? Bij TBW-Trappen.nl heb je naast trappen van een specifieke houtsoort ook de keuze om een trap samen te stellen met hardhouten treden. Op deze manier krijg je niet alleen een bijzonder soort houten trap maar doe je ook iets aan de duurzaamheid van jouw nieuwe trap én heb je de uitstraling van een hardhouten trap maar betaal je daar aanzienlijk minder voor.  Bekijk hieronder onze fraké & vuren trappen


Duurzaamheid en uitstraling van een fraké & vuren trap

De keuze voor een fraké en vuren trap is een slimme zet voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Fraké, een hardhoutsoort, staat bekend om zijn robuuste kwaliteiten en lange levensduur, terwijl vurenhout, bekend om zijn lichtheid, zorgt voor een kostenefficiënte basis. Samen vormen ze een trap die zowel milieuvriendelijk als esthetisch aantrekkelijk is, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Betaalbare trap met vurenhout 

Een van de grootste voordelen van een fraké en vuren trap is de betaalbaarheid. Hardhouten trappen staan vaak bekend om hun hogere prijskaartje, maar door de combinatie van fraké met vurenhout biedt TBW-Trappen.nl een aantrekkelijk geprijsde optie. Dit maakt het mogelijk om de luxe uitstraling van een hardhouten trap te verkrijgen zonder de gebruikelijke hoge kosten.

Niet de trap gevonden waar je naar opzoek bent? Neem contact op en we bekijken wat we voor je kunnen betekenen.